DET DER VIRKER

Grøn smoothie bowl – kold og lækker morgenmad

Morgenmad | 5. april 2016 | Af

M3_569

Skål og ske fra Bloomingville

Hvad spiser du til morgenmad? Det spørgsmål får jeg tit.

Svaret er, at det er lidt forskelligt. Ofte smoothies. Nogle gange æg, avokado og grapefrugt. Eller omelet. Eller quinoagrød. For tiden er jeg ret vild med smoothie bowls som den her. Og jo, jeg kan også være lige så vild og uperfekt som Christian Bitz og spise en croissant. I know: Helt crazy!

minus

Nå, men det var smoothie bowls, jeg kom fra. Faktisk var det min datter, Isabella, der introducerede den for mig (hun havde vist fundet den hos en hip, amerikansk Youtuber – og jeg kommer så halsende bagefter her 😉 )

Min version er (selvfølgelig) lidt anderledes. Lidt mere grøn. Men hallo! Hvor flot er den lige? Du kan selvfølgelig bruge alt muligt, og toppe med friske bær. Men opskriften her er et godt udgangspunkt at freestyle ud fra.

Smoothie bowl
Serveringer 2
Skriv en anmeldelse
Print
Total tid
10 min
Total tid
10 min
Ingredienser
 1. 2 dl mandelmælk (du kan også bruge vand)
 2. 1 banan (kan erstattes af avokado)
 3. 1 spsk chiafrø
 4. 1 tsk hørfrø
 5. 150 gram frossen spinat
 6. 150 gram frosne edamamebønner
 7. 2 stængler mynte
 8. Hakkede nødder og chokolade til drys
Vejledning
 1. Fyld alt undtagen drysset i blenderen
 2. Kør 1-2 minutter, til den er jævn
 3. Fordi massen er noget tykkere end en smoothie, kræver det sin blender. Du kan med fordel tage blenderstaven til hjælp
 4. Drys med nødder og chokolade, og server
Noter
 1. Friske hindbær eller blåbær smager også genialt på toppen
http://detdervirker.nu/
M1_569

For mere morgenmadsinspiration, se her.

Kommentarer

Vær den første til at kommentere

Skriv en kommentar

Du kan anvende disse HTML tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Trænger din arbejdsplads eller forening til sund motivation og inspiration?

 • Simpel sundhed, der virker
 • Hør mere om mine foredrag eller book nu
 • Din emailadresse bliver naturligvis ikke delt med andre

Få et tilbud her