DET DER VIRKER

Udstyr og øvelser til effektiv hjemmetræning

Træning, Udstyr | 10. februar 2016 | Af

Hjemmetræning. Det er svaret på spørgsmålet, jeg møder flere gange om ugen: Hvordan får du tid til al den træning?

Tid er den primære forklaring (undskyldning) for ikke at træne. Og undskyldninger er til for at blive udryddet.

Selv ville jeg ikke nå halvdelen af den træning, jeg gør, hvis det ikke var fordi, jeg kan træne hjemme, når det passer ind i mit program. Alene transporten til og fra fitnesscenter, omklædning og sniksnak tager let et time tilsammen. Så hjemmetræning er min ven i en hverdag med masser af arbejde, børn og logistik.

Det betyder også, at mit lille kontor herhjemme ikke bare er udstyret med skrivebord og almindeligt kontorudstyr men også diverse træningsgrej, så jeg altid lige kan tage et kvarter eller en halv time. Eller hvad jeg nu har tid til.

Det gør det så meget lettere, at det er tilgængeligt. Og ofte er mine børn med, så det bliver en leg, vi har sammen.

Mød mit udstyr

Kettlebells – de er fantastiske til virkelig mange øvelser. Fra swings og snatch til squat, lunges og dødløft.

Jeg har dem i 12, 16 og 20 kilo – plus 4,6 og 8 til børnene. Selv Rosa på 7 år er en sand mester med kettlebells. 

Jeg har samlet et lille lækkert udvalg i flere farver og størrelser lige her.

Dødløft og lunges

Dødløft og lunges med kettlebells

 

Mavehjulet giver den vildeste mave/core-træning. Det tager fat helt nede fra bækkenbunden og helt op til solar plexus. Virkelig effektivt. Og lidt ondt. Det finder du lige her.

Træningshjul

Træningshjul

Tubes – et fantastisk redskab også til at have med på farten. Du kan justere modstanden og lave alle mulige forskellige øvelser. Jeg bruger den især til ryg- og skulder-øvelser. Særlig godt for sådan en som mig, der sidder mange timer ved en computer hver dag. Jeg har samlet et godt udvalg af træningstubes i forskellige hårdhedsgrader her.

Roning m elastik2

 

Yogamåtte – Jeg elsker yoga. Og min krop elsker det endnu mere. Og det er bare lidt mere lækkert at have sin egen måtte. Jeg tager også min egen med til yoga andre steder, så jeg ikke skal rode rundt i andres indtørrede sved 😉

Og udover yoga er den god til diverse andre gulvøvelser – som fx armbøjninger og planke. Så minsandten om jeg ikke også har fundet et par læxi yogamåtter til dig. Dem finder du her.

Skærmbillede 2016-02-10 kl. 09.21.54

 

Er der noget du savner? Så sig endelig til, og jeg vil prøve at skaffe det.

Træningsbillederne er forresten taget af den dygtige fotograf Anders Kavin og stammer fra DET DER VIRKER-bogen. Der finder du også beskrivelser af mine yndlingsøvelser.

 

Kommentarer

Vær den første til at kommentere

Skriv en kommentar

Du kan anvende disse HTML tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Trænger din arbejdsplads eller forening til sund motivation og inspiration?

  • Simpel sundhed, der virker
  • Hør mere om mine foredrag eller book nu
  • Din emailadresse bliver naturligvis ikke delt med andre

Få et tilbud her