DET DER VIRKER

Ny bog til dig, der vil have det hele

nyheder | 24. august 2017 | Af

Jeg er blevet spurgt hundredevis af gange, hvornår DET DER VIRKER 2 kommer.

Det gør den ikke. Jeg er stadig glad for den – men nu har jeg jo sagt, hvad der virker, så det ville være lidt fjollet med en DET DER OGSÅ VIRKER, eller MERE DER VIRKER. Synes jeg.

I stedet kommer den her:

For det er lige præcis den bog, jeg synes, tiden er inde til. Den er fuld af nyheder og twistede klassikere, som jeg bedste kan lide dem. Den slags, der tilfredsstiller alle sanserne med farver, teksturer og smag. Sunde, enkle, lækre retter, som er hurtige at lave. Og med meget mindre kød, fordi det er godt for kroppen og klimaet. Det, synes jeg, er en ret god grund.

Jeg har valgt at lave og udgive bogen selv på Saxo udenom de store forlag, selvom det på mange måder er den besværlige vej. Ingen stor PR-maskine og dygtige, erfarne folk til at hjælpe den på vej og give råd om opsætning, form og indhold.

Og dermed heller ingen, der blander sig og vil have en smart titel, der lover x antal kilos vægttab på x antal uger, fordi det er det, der sælger.

Det er meget muligt, at det sælger og dermed har sin berettigelse. Det er bare ikke sådan en bog, jeg vil lave.

Jeg vil gerne lave en bog, jeg selv ville købe, så det har jeg gjort. Og jeg er glad for den!

Når man udgiver på den måde, bliver der ikke trykt et lager. Hver gang en kunde går ind og bestiller en bog, bliver den trykt til netop ham eller hende. Derfor er der også ca en uges leveringstid. Det siger sig selv, at det ikke er verdens mest priseffektive måde at gøre det på. Jeg kan fx afsløre, at jeg tjener 15 kroner pr bog – før skat! Til gengæld er der intet spild og intet restlager. 

Det er også bogen, som bliver finalen for DET DER VIRKER. Jeg har nemlig lynende travlt med at passe min virksomhed og skrive en masse andre spændende bøger. Fagbøger og biografier især. Gode historier, for det er det, jeg er bedst til og bliver gladest af.

Derfor lukker jeg DET DER VIRKER i slutningen af året og siger altså pænt farvel og tusind tak med en sidste bog om sund og lækker mad. 

Jeg håber, I kan lide den. 

I finder den lige her

Vi ses ude i den virkelige verden!

Kommentarer

  1. Efterlad et svar

    Anna-Marie Rode
    24. august 2017

    Tillykke med bogen, den glæder jeg mig til at få fingrene i.

Skriv en kommentar

Du kan anvende disse HTML tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Trænger din arbejdsplads eller forening til sund motivation og inspiration?

  • Simpel sundhed, der virker
  • Hør mere om mine foredrag eller book nu
  • Din emailadresse bliver naturligvis ikke delt med andre

Få et tilbud her